Ontspannen in de natuur

Adem de buitenlucht... weg van de drukte van alledag. Ontspannen door inspannen, zelf actief bezig zijn in de natuur leert je nog meer te genieten van al die gevarieerde cultuurhistorische landschappen. VOBULA is ook ideaal als tweede vakantie, een week eruit met het gezin en niet te ver van huis.

Waarom VOBULA de ontspannende vakantie is:

 • 's Morgens actief, 's middags vrij
  We werken van 8-13 uur inclusief de koffiepauze. Werk in je eigen tempo met ervaren begeleiders. Na 13 uur en in het weekend kun je doen wat je maar wilt.
 • Kamperen op plaatsen waar je normaal niet mag komen
  We kamperen niet op officiële kampeerplaatsen. De voorzieningen zijn eenvoudig. De omgeving is nog ongerept en onaangetast.
 • In alle rust fietsen, wandelen en vertoeven
  Alleen, samen of met een groep. Je hoeft het niet ver te zoeken, je kunt gewoon terecht in eigen land.
 • De mooiste landschappen en uitzichten
  Gevarieerd landschap dat in eeuwen is onstaan, levert de mooiste plaatjes op. Zo hebben de landheren van vroeger het beleefd en bedoeld. De romantiek van weleer herleeft weer. Nu toegankelijk voor iedereen.
 • Oog voor bijzondere planten en dieren
  Natuurbeheer betekent: ruimte geven aan bijzondere planten en dieren. Dat kan vaak alleen met kleinschalig en arbeidsintensief werk dat zonder vrijwilligers niet mogelijk was.

Wat is goed voor de natuur? En wat komt er allemaal kijken bij goed beheer? Lees meer over het nut van de werkzaamheden...

Stichting VOBULA organiseert ieder jaar meerdere kampeervakanties in voorjaar en zomer door heel Nederland. Kijk snel waar de kampen zijn...

Nog meer redenen om mee te doen...

©2003-2017 Stichting VOBULA

Download hier de folder voor 2015

In de folder vindt u alle kampeervakanties die Vobula Kamperen dit jaar organiseert.Klik op de afbeelding om de folder in te zien of te downloaden.


 

VOBULA KAMPEREN OP FACEBOOK 

In de groep VOBULAFB kunt u zelf berichten, vragen en foto’s plaatsen.

Van elke locatie waar gekampeerd wordt is ereen aparte pagina op Facebook om specifieke informatie met elkaar te delen. Deze vindt u via Vobula locatie: …. (bv Duinen van Oostvoorne).klik hier voor een groter scherm.